Kошничка

Дали сакате да разговарате?

Јавете се на 070 554 488

Social

Помош за клиенти

Нашиот тим за среќа е секогаш тука за да помогне.

Вообичаени прашања за купување

Нарачки и испорака

Потребни се 1-3 работни дена, во зависност од процесот на складирање, може да трае најмногу 4 дена.

Кога веќе нарачавте, не можете да ги промените информациите што ги дадовте. Мора да не контактирате на Фејсбук или да се јавите на 070 554 488

За да гледате кај ви е нарачката ке треба да се јавите во 070 554 488 или да ни пишете во Фејсбук .

Вашите информации што ги пополнувавте на страницата За исплата, тие се наоѓаат во нашиот систем за дополнителни детали за нарачката, за да можеме да ги испратиме до вас. Тие се обезбедени и безбедни на нашиот систем, не можат да се гледат освен нашиот стаф.

Ние испраќаме каде било во Македонија.

Ако нарачате повеќе од еден производ одеднаш, тие ќе бидат испорачани сите заедно во едно пакување.

Ако треба да замените ставка

Враќања и Ззмена

Нашата политика за враќање на средствата е гаранција за враќање на парите од 30 дена, важи за сите што се согласуваат да купуваат со нас. Ако вашата нарачка пристигнала оштетена во времето кога курирот ви го доставил, мора да контактирате директно со нас за да можеме да ви го испратиме истиот производ без да платите Транспорт.
Ако го користевте производот и го скршите сами и сè уште имате гаранција, можеме повторно да го смениме, не враќаме пари на скршени произвои!
Ако веќе сте го отвориле производот и сте го користеле надвор од нашата гаранција и не го сакате да го употребите повеке, не можеме да ви ги вратиме парите. Може да се замениме ако е потребно!

Ако примивте погрешна нарачка, веднаш јавете ни се на 070 962 932 или пишете ни во Фејсбук Кликни Тука.

 
 

Ако сте добиле скршена нарачка, ние ќе ви испратиме нова без да платите трошоци за транспорт!

Промена на вашата нарачка

  • Откако вашата нарачка е доставена, имате рок од 30 минути да промените одредени информации:
  • Информации за испорака, како што се име, адреса или телефонски број
  • Боја или големина на предметот
    Додавање или отстранување на предмети

Откажување нарачка

  • Имате 1 ден да ја откажете нарачката преку Интернет од времето кога е нарачено.
  • Ако више производот е нарачен и во пат кон вас ке треба да се договорите со нас за која причина сакате да ја откажете нарачката.

За промена или откажување на нарачка јавејте се во 070 962 932 или пишете ни во Фејсбук Кликни Тука.

 
 

 

Супер брза Достава!

За само 2-3 дена

Лесна рефундација

30 дена гаранција за враќање на парите

Гаранција

Се нуди во земјата на употреба

100% Безбедна Исплата

Плати пред врата !