ПОПУСТ!

Влошка за чевли за зголемување на висината

ден470

-57%

Влошка на чевли за зголемување на висината за мажи и жени, одлична за состаноци, бази на податоци, какви било прилики

 • 3 комплети: Подигнете се 5 см
 • Комплетот вклучува: 5 пара влошки што може да се стават еден врз друг.
 • Направено од флексибилен гел за максимална удобност – и за висина до 5 см !.
 • Дизајн против лизгање
 • Материјал: силиконска пластика.
 • Дополнителен поттик за вашето его на состаноци, конференции и средби !!.
 • Довербата значи да ја држите главата горе, и ништо не ја одржува повисоко отколку да се биде висок.
 • Не грижете се: Влошката за чевли со воздушни перничиња WSWS ќе ви овозможи подигнување.
 • Милиони луѓе низ светот ги носи овие прилагодливи животи денес, токму сега.
 • Познати личности се исто така познати по тоа што го користат овој производ, како и дека работат
  професионалци кои ја знаат нивната висина можат да имаат значителен ефект
  врз нивните аспирации и почит кон кариерата.
 • Луѓето често наоѓаат самите поставувајќи го прашањето: „како можам да пораснам, што е тоа
  тајната за повисок раст или како можам да пораснам?
 • Ова WSWS влошка за зголемување на висината го обезбедува точниот производ што ви треба – да ве прави повисок

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Влошка за чевли за зголемување на висината”

Your email address will not be published.