ПОПУСТ!

Леплива подлога разновидна и моќна стапица за глувци 1+1

ден470

-53%

Разновидна и моќна стапица за глувци

  • Повеќекратни сместувања, поставете покрај плинтуси и на подови каде што е забележана активност на глодари

  • Нашите стапици за глувци може да се преклопат за да ги спречат децата и домашните миленици да ја допрат лепливата површина, особено погодна за поставување во тесен простор.

  • Дебелите стапици за лепак со мирис на путер од кикирики полесно ќе го привлечат глувчето или можете да ставите и некои мамки на стапиците за подобар ефект, безбеден и здрав.

Совети за употреба на стапица за глувци

 

  • Ако стапицата за глувче со лепак е малку влажна, можете да ја истурите водата и да ја исушите во сенка и нема да влијае на употребата.
  • Ако лепилото е залепено за раце или друг предмет, нанесете растително масло, терпентин или нафтени производи и измијте со сапун и вода.
  • Исто така, заробува различни инсекти, вклучувајќи пајаци, бубачки или дури и скорпии. Ви помага да го контролирате проблемот со глувците или штетниците.
  • Искусете ефикасна контрола на штетници без преголеми трошоци.

 

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Леплива подлога разновидна и моќна стапица за глувци 1+1”

Your email address will not be published.