ПОПУСТ!

Магични клекови (Squat Magic)

ден2000

-33%
  • Облик на задник од вашите соништа со гледаниот хит на ТВ … Сквот магија!
  • Добијте задник и придобивки од телото на сквотови без оптоварување.
  • Специјално дизајнираното навалување ве става во правилна положба, бидејќи асистивната технологија за сквотирање ве води и ве поддржува на патот надолу .
  • Поставките за прилагодување на отпорот обезбедуваат поддршка и помош при враќање нагоре за да го направите сквотот лесен за секого и попредизвикувачки кога сте подготвени.

Добиете формиран задник и придобивките од формата на телото со Магичниот Скват

Squat Magic

Предности на клекови (сквотови), без оптоварување!

Squat Magic ви помага да добиете формиран задник и придобивките од формата на телото  без напрегање на колената или назад. Она што го прави Squat Magic уникатен е специјално дизајнираниот наклон што ве става во правилна позиција бидејќи Squat Assistive Technology (S.A.T.) ве води и поддржува на патот надолу.

Обичен тренинг

Виeе се насочите кон 5 мускулни групи во 1 безбеден, воден потег. Тоа е исто како да имате личен тренер во вашата дневна соба. Лентите за прилагодување на отпорот обезбедуваат поддршка и помош при враќање наназад за да се направи сквотирањето лесно за секого; или повеќе предизвикувачки кога сте подготвени.

Вклучува:

Сквот магија

Сквот магична табела

Табела за предизвици од 30 дена

Брошура со инструкции

Водич за исхрана

Совршена позиција

Нашата Squat Assistive Technology (S.A.T) што ве чека на патент ве води надолу и нежно ви помага при одење, помагајќи ви да извршите клекови со совршена форма и усогласување секој пат.

Ниско влијание

Изведете клекови без да ги напрегате колената или да го повредите грбот. Тоа е со слаб удар, лесен за зглобовите и помага да се направи сквотот може да се направи на кое било ниво.

Безброј вежби

Графиконот за магичен зид на сквотот (вклучен) е преполн со 15 варијации на сквотот за да ги наведете јадрото, лепите и нозете од секој агол.

Започнување со вас Squat Magic

Чекор 1

Отстранете ја целата амбалажа и стојте го производот исправено, проверувајќи дали е заклучен во основата. Цевката треба да се извртува во насока на стрелките на часовникот се додека 3-те мали дупки не се усогласат со стрелката на основата. Ова треба да се провери пред секоја употреба.

Чекор 2

Изберете го нивото за помош што ви е потребно и истегнете ги лентите, извртувајте ги заклучувајќи ги на место, така што стрелките на приклучокот се насочени нагоре. Ставете капачиња во преостанатите дупки.

Чекор 3

Зачекори кон уредот така што стрелката на основата е видлива помеѓу твоите нозе. Уредот за вежбање Squat Magic треба да биде наклонет кон вас.

Чекор 4

Подлогата за седиште е прилагодена на вашата висина со подлогата на горниот дел од бутовите, под вашиот агол. Како што ќе се запознаете со уредот, прилагодете го седиштето за да одговараат на вашата техника.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Магични клекови (Squat Magic)”

Your email address will not be published.