Пенкало за отстранување гребнатини на автомобил

Добри вести за несовесните возачи!

Пополнете и скријте ги гребаниците на автомобилот по НИСКА цена!

 • Пенкалото за отстранување гребнатини во автомобил ProFIX® содржи поправка за полнење и запечатувач што безбедно и брзо ги отстранува гребаниците од вашиот автомобил.

 • Апликацијата е апсолутен ветер во 3 лесни чекори – нанесете го, изматете го и избришете го. Ова пенкало за поправка на гребење е нетоксично, трајно, отпорно на вода и без мирис.

 • Што е подобро е тоа што работи на која било боја на вашето возило. Исто така, може да ги отстрани дамките како шелак, катран и бард, итн по ниска цена во споредба со професионалниот сервис за автомобили.

 • Широка примена за гребаници од мали и лесни до длабоки и тешки гребнатини – точки и линеарни гребнатини!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • ПОПОЛНЕТЕ И ПОПРАВИ: Пополнете ги гребаниците беспрекорно со средства за полнење и запечатување за да добиете беспрекорни резултати.

 • ЗАШТИТЕН СЛОЈ: Формирајте јасен и водоотпорен заштитен слој за да спречите абење и обезбојување.
 • ИМЕНТЕН РЕЗУЛТАТ: Поправете ги гребаниците за СЕКУНДИ без да ја оштетите бојата на вашиот автомобил.
 • ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ: Едноставно нанесете, издувате го и избришете го. НЕ се потребни вештини или дополнителни алатки.

 • ШИРОКО ПРИМЕНЛИВ: Работете на сите видови бои за автомобили од кој било проѕирен слој, боја за една фаза или повеќестепена боја.
 • ГАРАНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ: Нетоксични и без груби хемикалии.

  СПЕЦИФИКАЦИИ:

  Големина: 142мм x 15мм

 • ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА:

  1 парче x ProFIX® пенкало за гребење на автомобил

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Пенкало за отстранување гребнатини на автомобил”

Your email address will not be published.