ПОПУСТ!

Пепелник за гасење светлечка-тутун, кофа

ден199

-60%
  • Име на артикл: Пепелник за гасење светлечка, кофа
  • Тип: Пепелник – Тема за корпи за пепел: Стил за украсување автомобили: Светлосна форма: Кофа
  • Карактеристики: Помага при отстранување на мирисите Исклучува цигара за неколку секунди Помага во содржина на чад Држи неколку отпушоци од цигари Ги држи задникот далеку од видното поле
  • Погоден за: Идеално погоден за автомобили, но може да се користи и дома, канцеларија, барови, клубови, хотели, ресторани итн. Итн. 

Вид: пепелник – корпа за пепел

Тема: Декор за автомобили

Стил: Светлосен

Облик: Кофа

Карактеристики: Помага при отстранување на мирисите Исклучува цигара за неколку секунди Помага да содржи чад Држи неколку отпушоци од цигари

Големина: Висина: 112мм

Топ дијаметар: 83мм долен дијаметар: 67мм

Бои: Црна Виолетова Црвено Сина Зелена Жолто

Материјал: пластика

Погоден за: Идеално погоден за автомобили, но може да се користи и дома, канцеларија, барови, клубови, хотели, ресторани итн. Итн.

Состојба: Нова Оваа ставка ќе биде испратена точно како што е прикажано на сликите.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Пепелник за гасење светлечка-тутун, кофа”

Your email address will not be published.