ПОПУСТ!

Пиштол со висок притисок со диспензер за сапуница и четка

ден899

-46%
  • Зумот на водата е резултат на технологијата за компресија на вода што ја компресира течената вода и ви дава моќен проток на вода што ви олеснува да го исчистите големиот нанос на нечистотија и кригла над столици, порти и од разни други работи. Со зумирање вода можете да имате совршен притисок на вода за да ја исчистите скриената честичка од нечистотија и да ги извадите од нештата
  • Брз и лесен за употреба. Лесно се поврзува со секое црево за вода. Направено е од алуминиум, пластика и месинг што го прави подолго. Обезбедено со спреј за млазници и вентилатори
  • Може да се користи за чистење на калта и нечистотијата од гумите и моторот на вашиот автомобил. Измивање од лисјата и тревата од патеката. Чистење на плочникот со плочки без употреба на скали. Чистење чадори за патио, столови и базени. Да се ослободиме од остатоци и мувла од wallsидови, прозорци. Наводнување на растенија со специјална млазница на вентилаторот
  • Пакетот вклучува зумирање вода, млазница млазница изработена од алуминиум, млазница за вентилатор, дозатор за сапуница, адаптер за црево и четка

Мијалник со притисок на вода: –

Ласен за миење на притисок за напојување со млаз вода: –

Овој неверојатен додаток за црево го претвора секое градинарско црево во совршена алатка за чистење под висок притисок.

Едноставно поврзете го со стандардно црево за градина и прилагодете ја млазницата за многу лесно миење на вашиот автомобил, тераса, тенди, столови, па дури и чамец. .

Отстранете ја нечистотијата од прозорците, базенот, тротоарот или фасадата на вашата куќа со Вода зум.

Карактеристики –

Брз и лесен за употреба, -Лесно се поврзува со секое црево за вода, -2 млазници: спреј за млазници и вентилатори, -Изработен од алуминиум.

пластика и месинг: материјали што обезбедуваат долготрајни резултати со високи перформанси.

Во кутијата Комплетот вклучува: -Вода на зумирање-Млазница за млазници-Млазница за вентилатори -Доделка за сапуница -Адаптер за црево.

Зум на вода е резултат на технологија за компресија на вода што ја компресира течената вода и ви дава моќен проток на вода што ви олеснува да го исчистите големиот нанос на нечистотија и кригла над столици, порти и од разни други работи со Вода зум имаат совршен притисок на вода за да ја исчистат скриената честичка од нечистотија и да ги извадат од нештата. Брз и лесен за употреба.

Лесно се поврзува со секое црево за вода. Направено е од алуминиум, пластика и месинг што го прави подолго.

Обезбедено со спреј за млазници и вентилатори.

Може да се користи за чистење на калта и нечистотијата од гумите и стомакот на вашиот автомобил.

Измивање од лисјата и тревата од патеката.

Чистење на плочникот со плочки без употреба на скали.

Чистење чадори за патио, столови и базени.

Да се ​​ослободиме од остатоци и мувла од wallsидови, прозорци. Наводнување на растенија со специјална млазница за вентилатори.

СПЕЦИФИКАЦИИ: –

Материјал: Алуминиум, пластика и месинг

Големина: Должина (44 см)

Брз и лесен за употреба.

Лесно се поврзува со кое било црево за вода.


 


Брз и лесен за употреба.

Лесно се поврзува со секое црево за вода. Направено е од алуминиум, пластика и месинг што го прави подолго. Обезбедено со спреј за млазници и вентилатори

Повеќекратна употреба

Може да се користи за чистење на калта и нечистотијата од гумите и стомакот на вашиот автомобил. Измивање од лисјата и тревата од патеката. Чистење на плочникот со плочки без употреба на скали. Чистење чадори за патио, столови и базени. Да се ослободиме од остатоци и мувла од wallsидови, прозорци. Наводнување на растенија со специјална млазница на вентилаторот

Дозерот за сапун

Зумот на водата е резултат на технологијата за компресија на

вода што ја компресира течената вода и ви дава моќен проток на вода

што ви олеснува да го исчистите

големиот нанос на нечистотија

и кригла над столици, порти и од разни други работи.

Со зумирање вода можете да имате совршен притисок на вода

за да ја исчистите скриената честичка од нечистотија и да ги извадите од нештата

Четка

Брз и лесен за употреба. Лесно се поврзува со секое црево за вода.

Направено е од алуминиум, пластика и месинг што го прави подолго.

Обезбедено со спреј за млазници и вентилатори

Пакетот вклучува

зум на вода,

млазна млазница изработена од алуминиум,

млазница на вентилаторот,

диспензерот за сапун,

адаптер за црево и четка

Пиштол со висок притисок

совршена алатка за чистење под висок притисок. Едноставно поврзете го со стандардно црево за градина и прилагодете ја млазницата за многу лесно миење на вашиот автомобил, тераса, тенди, столови, па дури и чамец. Отстранете ја нечистотијата од прозорците, базенот, тротоарот или фасадата на вашата куќа со Вода зум

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Пиштол со висок притисок со диспензер за сапуница и четка”

Your email address will not be published.