ПОПУСТ!

Ремен за обука на кучиња , каиш за врат Електричен Шок

ден1870

-38%

Обука за кучиња, каиш (ремен) за врат Електричен Шок LCD 100LV далечински водоотпорен

Кога сите традиционални методи за обука не функционираат на вашето сакано куче, свртете се кон јаките за обука за постепено да го научите да се однесува соодветно. Нашата јака за обука ќе ви помогне полесно да се грижите за вашето куче и да го научите да не биде на пат. Користете го звучниот сигнал за време на првичната употреба. Вашето куче ќе го препознае звукот и ќе реагира соодветно. Користете го режимот на шок резервирано и како последно средство.

Функции:

Обучете го кучето да развие добра навика, потоа разберете ги упатствата на сопственикот и извршете ги упатствата на сопственикот. Направете го кучето похумано.
Јака за обука на кучиња: Вклучува еден приемник и еден далечински управувач за едно куче.
ЛЕСНО НА УПОТРЕБА: Поставувањето трае неколку минути. Неговиот ергономски дизајн е погоден за вашето домашно милениче.
Трајно: Водоотпорен и одличен за ригорозни тренинзи на отворено и затворено
Удобно заштеда на енергија и заштеда на енергија: Јака на полнење со дополнителен полнач во Обединетото Кралство, САД, АУ, ЕУ
БЕЗБЕДНО И ЕФЕКТИВНО: Бирање со реостат овозможува постепено зголемување на интензитетот на стимулација без скокови помеѓу 0-100 нивоа
РАЗЛИЧНОСТ: 3 режими на обука: Бип/Вибрации/Статичен шок. Ефективно на приближно 300 метри при јасен поглед
ЛЕСНО ДА ГО НАЈДЕТЕ ВАШЕТО КУЧЕ: Светлосниот режим прикажува зелено LED светло за да ве извести каде е вашето куче
ЕСТЕТСКИ: Пренослив приемник и јака е идеален за кучиња од мала до средна големина без надворешна антена на приемникот за јака

Спецификации на производот:

ДИМЕНЗИИ: минимум 12 инчи, максимум 22 инчи
ФРЕКВЕНЦИЈА: 433,825 MHZ
ТРАНСИМТЕР: 3.7V 500ma liP
РЕЦИФЕР: 3.7V 500ma liP
БОЈА: Црна

Како да се користи:
Ве молиме прво спарете го производот: прво вклучете го прекинувачот за напојување на далечинскиот управувач, притиснете го далечинскиот управувач за да го држите копчето за вибрации, потоа инсталирајте ја батеријата на приемникот, двете светла се вклучени. Ве молиме почекајте додека приемникот не почне да вибрира и оставете да вибрира повеќе од 5 секунди. Копче за вибрации на далечинскиот управувач. Во овој момент, микрокомпјутерот на приемникот го прифати и го зачува сигналот од далечинскиот управувач. Другите далечински управувачи немаат ефект врз тоа. Ако не, обидете се повторно.
Покријте го капакот на батеријата на приемникот (бидејќи производот е водоотпорен, не заборавајте да го израмните капакот на батеријата), трнливата страна е нанадвор, горниот дел на трнот е проводен лепак, директно контактирајте со кожата на кучето. Фиксна и прилагодена најлонска лента јака Не треба да биде премногу лабава или премногу тесна за носење, па затоа е препорачливо да вметнете два прста.

Детали за производот
1* Далечински управувач
1* Приемник
1* ремен
1* Полнач
1* Тестер
1* Долги
1* Упатство за корисник
ОГЛАС за обука на кучиња
Удобно заштеда на енергија 
ЛЕСНО ДА НАЈДЕТЕ ВАШЕ КУЧЕ

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Ремен за обука на кучиња , каиш за врат Електричен Шок”

Your email address will not be published.