ПОПУСТ!

Роач Доктор гел за лебарки

ден499

-34%
  • КОНТРОЛА ЗА ПРИВЛЕКУВА НА ШТИТИ: Роуч Доктор мамката привлекува и убива германски лебарки со својата формула привлечна
  • СИРИНГ АПЛИКАТОР: лесно нанесете гел за роуч каде што лебарките сакаат лесно да се кријат со апликаторот за врвови на шприцот.
  • ЛЕСНО КОРИСТЕЕ НА ФОРМУЛА: сè што ви треба е мало прскање со дијаметар од … „убиец на роуч“ во мали простори за да започнете да го ослободувате вашиот дом од незгодни лебарки.
  • КОРИСТЕЕ НА ВНАТРЕШНОТО & ОДДЕЛЕНОТО: Roach Doctor е погоден за внатрешна и надворешна употреба, што го прави совршен отвратителен од лебарки.
  • ВКЛУЧЕНО: еден (1) шприц (1,06-мл [30g]) мамка за лебарки Roach Doctor.

Гел за лебарки. Лебарките се толку гадни. Кога ќе пронајдете, знаете дека има и други во близина. За жал, истребувачите се толку скапи. Лесно е да се откачите и да го бирате бројот на вашиот локален истребувач кога ќе најдете роуч. Пред да дејствувате, пробајте мамка за гел за лебарки за Roach Doctor. Формулата за привлекување роуч привлекува и убива германски лебарки.

Апликатор за шприц. Спрејовите одат насекаде и не знаете дали навистина ја погодувате целта. Редовните стапици за лебарки се болка што треба да се постави затоа што не се вклопуваат во тесни простори. Апликаторот за шприц Roach Doctor ви овозможува да го одредите гелот за лебарки точно на вистинското место за да можете ефикасно да се ослободите од достигнувањата лесно!

Само А Даб. Нанесете тапа со дијаметар ¼ “во областа што сакате да ја лекувате и Roach Doctor започнува да работи. Создадете 10-20 места на површина од 100 квадратни метри.

Мали простори. Roach Doctor е совршен за употреба во мали простори, како што се пукнатини околу апарати, електрични кутии, во фиоки и областа помеѓу вашата табличка и зидот.

Употреба во затворени простории и на отворено. Многу средства за отстранување на роуч средства се погодни за употреба само во затворено или во отворено. Roach Doctor е совршен за внатрешна и надворешна употреба.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Роач Доктор гел за лебарки”

Your email address will not be published.