ПОПУСТ!

Сет за кружни пили за HSS,Дискови за сечење

ден499

-55%
  • Направено од силен челик со голема брзина HHS за издржливост
  • Погоден за дрво, пластика, фиберглас, бакар, алуминиум и тенок лим итн.
  • Сечила за челик со голема брзина поставени за точно, брзо и прецизно сечење
  • Доаѓа со стебло, лесен за инсталирање и заменување на сечилата, заштедува време и ефикасно.
  • Големина на сечилото за пила: 22 mm (7/8 “), 25 mm (1”), 32 mm (1-1 / 4 “), 35 mm (1-1 / 2”), 44 mm (1-3 / 4 “)

Опис на производот

Спецификации:

Материјал: HSS / дијамант / смола

Димензија:

Дискови отсечени од смола

Надворешен дијаметар 32мм

Внатрешен дијаметар 3мм

Дебелина 1мм

Сечила за кружни пили HSS:

Надворешен дијаметар 22/25/32/35/44 / 50мм

Внатрешен дијаметар 6,35мм

Дијамантски тркала за сечење:

Надворешен дијаметар 22мм

Внатрешен дијаметар 3мм

Тежина: 145гр

Пакет:

20 * Дискови отсечени од смола

6 * HSS кружни пили

10 * Дијамантски тркала за сечење

2 * Одвртувачи

6 * Мандри

 совети за употреба:

Кога користите дискови со смола, вметнете ги колку што е можно повеќе дисковите на крајот од мандриите, а брзината на вртење не треба да биде преголема, за да не се предизвика скршена шипка и закривена шипка. Забрането е да бидете опкружени со други. Ве молиме, преземете безбедносни мерки. Дисковите се тенки и кревки производи. Обидете се да ги држите дисковите нормално на предметите што треба да се исечат при сечење. Обрнете внимание на јачината за време на инсталацијата за да избегнете кршење на дискови. Состојбата со кршење дискови ќе се намали со владеењето. Обидете се да не ги тресете рацете, држете ги рацете стабилни, а јачината на сечењето е стабилна, така што нема да се скршат! Вежбањето е совршено.

Кога користите ножеви за кружни пили HSS, брзината на вртење треба да биде мала, и ве молиме, вметнете ги сечилата на крајот од мандриите. Бидејќи центарот на гравитација на предниот крај е многу потежок, при големи брзини, инерцијата ќе ја промени патеката! Затоа, мандрите треба да се стегнат на место. Во спротивно, брзината на вртење на машината е голема и можно е да се извиткаат мандарите на сечилото на пилата, предизвикувајќи непотребна загуба и оштетување.

Кога користите тркала за сечење дијаманти, завртките на мандарите треба да се затегнат, а брзината на електричната мелница не треба да биде преголема. Ве молиме, преземете безбедносни мерки

.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Сет за кружни пили за HSS,Дискови за сечење”

Your email address will not be published.